Untuk Memudahkan Urusan Pembelian, Anda Boleh Terus Whatsapp Kami 016-9077908

Spanish Fly Drops | Cecair Menaikkan Nafsu Wanita

-42% Spanish Fly Drops | Cecair Menaikkan Nafsu Wanita

SPANISH FLY ORIGINAL INVERMA sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang  tidak mahu melawan...atau langsung tak ingin berasmara. 

 
Kesan:
Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual. Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda. Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang

 Sebotol 10ml boleh digunakan empat kali. Tanpa rasa, warna dan bau. Produk ini boleh dicampurkan terus ke dalam minuman. Dengan maksima setengah botol campuran ke dalam apa2 minuman,  isteri akan merasa ransangan seks dan ingin melakukan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja mengikut kemahuan 

Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person

Kandungan:

Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology terkini yang berkualiti tinggi. Tidak mengandungi toksik,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan dan yang penting ianya selamat.

 Original Inverma Spanish Fly adalah merupakan sejenis bahan kimia tanpa bau yang dihasilkan dari sejenis kumbang yang dikenali sebagai Spanish Beetles Semasa ingin mengawan kumbang jantan mengeluarkan sejenis bahan yang menarik pasangannya untuk mengawan. Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang berteknologi tinggi. Ia membuat nafsu ranjang membuak, juga meningkatkan ghairah selera seks terhadap pasangan.

 Spanish Fly dijamin selamat kerana ia terhasil dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan. Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga.

 

KAEDAH PENGGUNAAN

Campurkan setengah botol  Spanish Fly Drops ini dalam air minuman, tanpa rasa atau bau ia akan cepat meresap di dalam apa jua minuman pun.

 

AMARAN : HANYA UNTUK KEGUNAAN PASANGAN SUAMI ISTERI SAHAJA

Disclaimer: Result using all product from this website may vary from person to person.

 

KLIK GAMBAR BAWAH LIHAT GERMANY SEX DROPS

NAK ORDER PRODUK MELALUI WHATSAPP HANYA KLIK SHJ GAMBAR BAWAH 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Product Code: Spanish Fly
  • Availability: In Stock
  • RM120.00
  • RM70.00
  • 2 or more RM65.00
  • 3 or more RM60.00

Tags: spanish fly drops

Klik Order Melalui Whatsapp
Klik Sini