Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/pemikatc/en.kelimax.net/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/pemikatc/en.kelimax.net/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/pemikatc/en.kelimax.net/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478Unknown: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/pemikatc/en.kelimax.net/system/journal2/classes/journal2_utils.php on line 478 Cara Penghantaran
Untuk Memudahkan Urusan Pembelian, Anda Boleh Terus Whatsapp Kami 016-9077908

Cara Penghantaran

Untuk penghantaran yang lebih cekap dan cepat. Kami di www.kelimax.net menggunakan khidmat penghantaran ekspress seperti Pos Laju Malaysia atau SKY NET. Penghantaran secara SKY NET dibuat atas permintaan pelanggan sahaja kerana kos penghantaran adalah berbeza dengan Pos Laju Malaysia. Oleh itu para pelanggan yang ingin membuat penghantaran menggunakan SKY NET diminta menghubungi kami terlebih dahulu.

Kami di https://kelimax.net berusaha sedaya upaya untuk memberikan servis yang terbaik untuk anda.

Harga Produk Yang Tertera Di Dalam Website Belum Masuk Lagi Kos Penghantaran.

Kos untuk penghantaran setiap pesanan adalah :-

POS LAJU RM 7.00 Semenanjung Malaysia

POS LAJU RM 10.00 Sabah/Sarawak & Labuan

RM90.00 Brunei (EMS) - bawah 500 gram

RM80.00 Singapore (EMS) - bawah 500 gram

*untuk penghantaran menggunakan SKYNET sila hubungi seller terlebih dahulu.

Kami membuat penghantaran pada setiap petang dari Isnin hingga Jumaat sahaja ke Poslaju atau Skynet, penghantaran mengambil masa | Semenanjung 1-2 hari sahaja. manakala Sabah & Sarawak 2-3 hari dan kami hanya mengunakan perkhidmatan penghantaran POSLAJU atau Skynet sahaja.

Pembayaran tempahan sebelum pukul 2.00 petang akan di hantar pada hari yang sama. Pembayaran selepas pukul 2.00 petang produk akan di pos pada keesokkan harinya. Sila hubungi kami 017 6339484 untuk mengetahui lebih lanjut lagi mengenai penghantaran barang-barang.


 

There are no products to list in this category.

Klik Order Melalui Whatsapp
Klik Sini